Alles Koscher? "Jüdische Küche" zu Beginn des 21. Jahrhunderts als Kennzeichen weltoffener Urbanität

Gerson, Daniel (2014). Alles Koscher? "Jüdische Küche" zu Beginn des 21. Jahrhunderts als Kennzeichen weltoffener Urbanität. In: Amenda, Lars; Langenthaler, Ernst (eds.) Kulinarische "Heimat" und "Fremde" (pp. 80-94). Innsbruck: Studienverlag

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Item Type:

Book Section (Book Chapter)

Division/Institute:

01 Faculty of Theology > Department of Protestant Theology [discontinued] > Institute of Jewish Studies [discontinued]

UniBE Contributor:

Gerson, Daniel

Subjects:

200 Religion
200 Religion > 290 Other religions
900 History
900 History > 940 History of Europe
900 History > 990 History of other areas

ISBN:

978-3706553209

Publisher:

Studienverlag

Language:

German

Submitter:

Daniel Gerson

Date Deposited:

31 Mar 2015 15:39

Last Modified:

05 Dec 2022 14:45

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/67252

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