Gesundheitsförderndes Verpflegungsangebot in der Gemeinschaftsgastronomie: Handbuch und Materialien zur Durchführung einer Fachbegleitung

Siegenthaler, Stefan; Beer-Borst, Sigrid (2017). Gesundheitsförderndes Verpflegungsangebot in der Gemeinschaftsgastronomie: Handbuch und Materialien zur Durchführung einer Fachbegleitung Bern: Berner Fachhochschule und Universität Bern

[img]
Preview
Text
0_NFP69_Fachbegleitung_Handbuch 105567.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons: Attribution-Noncommercial-Share Alike (CC-BY-NC-SA).

Download (269kB) | Preview

Item Type:

Report (Report)

Division/Institute:

04 Faculty of Medicine > Pre-clinic Human Medicine > Institute of Social and Preventive Medicine

UniBE Contributor:

Beer-Borst, Sigrid Maria

Subjects:

600 Technology > 610 Medicine & health
300 Social sciences, sociology & anthropology > 360 Social problems & social services

Publisher:

Berner Fachhochschule und Universität Bern

Projects:

[841] Enviromental and educational intervention in communal catering to lower salt intake in the Swiss working population Official URL

Language:

German

Submitter:

Doris Kopp Heim

Date Deposited:

21 Sep 2017 09:44

Last Modified:

01 Mar 2018 15:04

Uncontrolled Keywords:

Handbuch Fachbegleitung Gemeinschaftsgastronomie

BORIS DOI:

10.7892/boris.105567

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/105567

Actions (login required)

Edit item Edit item
Provide Feedback