Jent, Sandra; Eisenblätter, Julia (2017). Förderung einer ausgewogenen, im Salz angepassten Ernährung im betrieblichen Umfeld: Handbuch und Materialien zur Durchführung einer Ernährungsschulung Bern: Berner Fachhochschule und Institut für Sozial- und Präventivmedizin, Universität Bern
|
Text (Handbuch)
A_NFP69_Ernaehrungsschulung_Handbuch.pdf - Published Version Available under License Creative Commons: Attribution-Noncommercial-Share Alike (CC-BY-NC-SA). Download (340kB) | Preview |
|
|
Text (Präsentationen zum Handbuch)
01_NFP69_Ernaehrungsschulung_Praesentationen 105567.pdf - Supplemental Material Available under License Creative Commons: Attribution-Noncommercial-Share Alike (CC-BY-NC-SA). Download (6MB) | Preview |
|
|
Text (Arbeitsblätter zum Handbuch)
C_NFP69_Ernaehrungsschulung_AlleArbeitsblätter.pdf - Supplemental Material Available under License Creative Commons: Attribution-Noncommercial-Share Alike (CC-BY-NC-SA). Download (2MB) | Preview |
Item Type: |
Report (Report) |
---|---|
Division/Institute: |
04 Faculty of Medicine > Pre-clinic Human Medicine > Institute of Social and Preventive Medicine (ISPM) |
Publisher: |
Berner Fachhochschule und Institut für Sozial- und Präventivmedizin, Universität Bern |
Projects: |
[841] Enviromental and educational intervention in communal catering to lower salt intake in the Swiss working population Official URL |
Language: |
German |
Submitter: |
Doris Kopp Heim |
Date Deposited: |
21 Sep 2017 09:53 |
Last Modified: |
31 Oct 2019 06:30 |
Uncontrolled Keywords: |
Handbuch, Ernährungsschulung, Salzreduktion |
BORIS DOI: |
10.7892/boris.105569 |
URI: |
https://boris.unibe.ch/id/eprint/105569 |