Hat bei Lemna minor L. die Stickstoffquelle (Ammonium/Nitrat) einen Einfluss auf den Gehalt der Stärke und der freien Zucker?

Kopp, Annemarie; Feller, Urs; Erismann, K. H. (1974). Hat bei Lemna minor L. die Stickstoffquelle (Ammonium/Nitrat) einen Einfluss auf den Gehalt der Stärke und der freien Zucker? Verhandlungen der Schweizerischen Naturforschenden Gesellschaft, 154(1), pp. 196-198. Schweizerische Naturforschende Gesellschaft

[img] Text
1974_VerhSchweizNaturfGes_154_196.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (5MB) | Request a copy

Item Type:

Journal Article (Original Article)

Division/Institute:

08 Faculty of Science > Department of Biology > Institute of Plant Sciences (IPS) > Plant nutrition (discontinued)
08 Faculty of Science > Department of Biology > Institute of Plant Sciences (IPS)

UniBE Contributor:

Feller-Kaiser, Urs and Erismann, Karl Hans

Subjects:

500 Science > 580 Plants (Botany)

ISSN:

0080-7362

Publisher:

Schweizerische Naturforschende Gesellschaft

Language:

German

Submitter:

Peter Alfred von Ballmoos-Haas

Date Deposited:

13 Aug 2018 15:09

Last Modified:

14 Nov 2019 08:01

BORIS DOI:

10.7892/boris.119217

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/119217

Actions (login required)

Edit item Edit item
Provide Feedback