La naissance de l'autobiographie gastronomique dans le traumatisme de la Révolution: Brillat- Savarin, Berchoux et Jourgniac de Saint-Méard

Schorderet, Alain (2011). La naissance de l'autobiographie gastronomique dans le traumatisme de la Révolution: Brillat- Savarin, Berchoux et Jourgniac de Saint-Méard. In: Chehab, May; Lampropoulos, Apostolos (eds.) AutoBioPhagies. Littératures de langue française: Vol. 18 (pp. 65-83). Bern, Frankfurt a.M.: Lang

Full text not available from this repository. (Request a copy)

Item Type:

Book Section (Book Chapter)

Division/Institute:

06 Faculty of Humanities > Department of Linguistics and Literary Studies > Institute of French Language and Literature

UniBE Contributor:

Schorderet, Alain

Series:

Littératures de langue française

Publisher:

Lang

Language:

French

Submitter:

Factscience Import

Date Deposited:

04 Oct 2013 14:34

Last Modified:

05 Dec 2022 14:10

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/13330 (FactScience: 219847)

Actions (login required)

Edit item Edit item
Provide Feedback