Des vertus de l eau-de-vie à l excès de l alcool (13e-16e siècle)

Simon-Muscheid, Katharina (2007). Des vertus de l eau-de-vie à l excès de l alcool (13e-16e siècle). In: Audoin-Rouzeau, F.; Sabban, F. (eds.) Un aliment sain dans un corps sain (IIème Colloque de l'Institut Européen d'Histoire de l'Alimentation) (pp. 175-184). Tours: Presses universitaires François-Rabelais

Full text not available from this repository.

Item Type:

Conference or Workshop Item (Paper)

Division/Institute:

06 Faculty of Humanities > Department of History and Archaeology > Institute of History > Medieval History

UniBE Contributor:

Simon, Katharina

Publisher:

Presses universitaires François-Rabelais

Language:

English

Submitter:

Factscience Import

Date Deposited:

04 Oct 2013 14:58

Last Modified:

05 Dec 2022 14:18

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/24931 (FactScience: 53934)

Actions (login required)

Edit item Edit item
Provide Feedback