Zarter Klee, das Zuckerbrot der Kühe - Entwicklung des Futterbaus in der Schweiz von Haller bis heute

Lienhard, Luc; Moser, Peter (2009). Zarter Klee, das Zuckerbrot der Kühe - Entwicklung des Futterbaus in der Schweiz von Haller bis heute. Grüne(26), pp. 35-37. Bern: Schweizer Agrarmedien

Full text not available from this repository. (Request a copy)

Item Type:

Journal Article (Further Contribution)

Division/Institute:

04 Faculty of Medicine > Pre-clinic Human Medicine > Institute for the History of Medicine

UniBE Contributor:

Lienhard, Luc

ISSN:

0255-903X

Publisher:

Schweizer Agrarmedien

Language:

English

Submitter:

Factscience Import

Date Deposited:

04 Oct 2013 15:13

Last Modified:

17 Mar 2015 22:32

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/31987 (FactScience: 196808)

Actions (login required)

Edit item Edit item
Provide Feedback