Von Ernährungssouveränität zu kooperativer Ernährungssouveränität: genügend und gesunde Nahrungsmittel für alle Menschen

Bürgi, Elisabeth (2014). Von Ernährungssouveränität zu kooperativer Ernährungssouveränität: genügend und gesunde Nahrungsmittel für alle Menschen. Widerspruch - Beiträge zu sozialistischer Politik, 64, pp. 104-110. Zürich: Rotpunktverlag

Full text not available from this repository.

Item Type:

Newspaper or Magazine Article

Division/Institute:

10 Strategic Research Centers > Centre for Development and Environment (CDE)

UniBE Contributor:

Bürgi, Elisabeth

ISSN:

1420-0945

ISBN:

978-3-85869-592-5

Series:

Widerspruch

Publisher:

Rotpunktverlag

Projects:

[484] Sustainable trade in agriculture

Language:

German

Submitter:

Users 124 not found.

Date Deposited:

18 Sep 2014 11:13

Last Modified:

09 Oct 2019 10:24

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/52246

Actions (login required)

Edit item Edit item
Provide Feedback