Notter, Fabienne; Znoj, Heinzpeter (2020). Globalisierte Küche und Speisetabus. Da+Dort(79), p. 5. Caritas Aargau / HEKS Aargau/Solothurn / Anlaufstelle Integration Aargau
Text
Da-Dort-79-04-Essen1.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (2MB) |
Official URL: https://www.caritas-aargau.ch/was-wir-sagen/magazi...
Menschen mit unterschiedlichen kulturellen Hintergründen bringen auch ihre eigene Esskultur mit in die Schweiz.
Item Type: |
Journal Article (Further Contribution) |
---|---|
Division/Institute: |
06 Faculty of Humanities > Department of Art and Cultural Studies > Institute of Social Anthropology |
UniBE Contributor: |
Znoj, Heinzpeter |
Subjects: |
300 Social sciences, sociology & anthropology |
Publisher: |
Caritas Aargau / HEKS Aargau/Solothurn / Anlaufstelle Integration Aargau |
Language: |
German |
Submitter: |
Anja Julienne Wohlgemuth |
Date Deposited: |
19 Apr 2021 10:14 |
Last Modified: |
05 Dec 2022 15:50 |
Additional Information: |
Ein Gespräch mit Prof. Dr. Heinzpeter Znoj |
BORIS DOI: |
10.48350/154644 |
URI: |
https://boris.unibe.ch/id/eprint/154644 |