Globalisierte Küche und Speisetabus

Notter, Fabienne; Znoj, Heinzpeter (2020). Globalisierte Küche und Speisetabus. Da+Dort(79), p. 5. Caritas Aargau / HEKS Aargau/Solothurn / Anlaufstelle Integration Aargau

[img] Text
Da-Dort-79-04-Essen1.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (2MB)

Menschen mit unterschiedlichen kulturellen Hintergründen bringen auch ihre eigene Esskultur mit in die Schweiz.

Item Type:

Journal Article (Further Contribution)

Division/Institute:

06 Faculty of Humanities > Department of Art and Cultural Studies > Institute of Social Anthropology

UniBE Contributor:

Znoj, Heinzpeter

Subjects:

300 Social sciences, sociology & anthropology

Publisher:

Caritas Aargau / HEKS Aargau/Solothurn / Anlaufstelle Integration Aargau

Language:

German

Submitter:

Anja Julienne Wohlgemuth

Date Deposited:

19 Apr 2021 10:14

Last Modified:

05 Dec 2022 15:50

Additional Information:

Ein Gespräch mit Prof. Dr. Heinzpeter Znoj

BORIS DOI:

10.48350/154644

URI:

https://boris.unibe.ch/id/eprint/154644

Actions (login required)

Edit item Edit item
Provide Feedback