Bürgi, Elisabeth (2014). Von Ernährungssouveränität zu kooperativer Ernährungssouveränität: genügend und gesunde Nahrungsmittel für alle Menschen. Widerspruch - Beiträge zu sozialistischer Politik, 64, pp. 104-110. Zürich: Rotpunktverlag
Full text not available from this repository.Item Type: |
Newspaper or Magazine Article |
---|---|
Division/Institute: |
10 Strategic Research Centers > Centre for Development and Environment (CDE) |
UniBE Contributor: |
Bürgi, Elisabeth |
ISSN: |
1420-0945 |
ISBN: |
978-3-85869-592-5 |
Series: |
Widerspruch |
Publisher: |
Rotpunktverlag |
Projects: |
[484] Sustainable trade in agriculture |
Language: |
German |
Submitter: |
Users 124 not found. |
Date Deposited: |
18 Sep 2014 11:13 |
Last Modified: |
05 Dec 2022 14:34 |
URI: |
https://boris.unibe.ch/id/eprint/52246 |